Співпраця ТНПУ ім.В.Гнатюка з Академією імені Яна Длугоша в Ченстохові


Співпраця ТНПУ ім.В.Гнатюка з Академією імені Яна Длугоша в Ченстохові


У рамках комплексної співпраці з Академією імені Яна Длугоша в Ченстохові (Польща) проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Б.Б.Буяк прочитав цикл лекцій в контексті тижня історичної науки Інституту філології та історії цього вишу. Студенти, докторанти, викладачі академії мали можливість дізнатися про буремні події на Євромайдані, історію Революції Гідності, про анексію Криму та історію півострова, а також науково-популярну лекцію «Ким були козаки?»


Це добре продовження співпраці ТНПУ ім.В.Гнатюка та АЯД, адже виші активно співпрацюють за Програмою Подвійних дипломів: семеро магістрантів історичного факультету вже є учасниками програми і восени поїдуть на цілий семестр до Польщі. Наступними візьмуть участь у проекті студенти факультету мистецтв, факультету філології і журналістики та факультету фізичного виховання. Дізнатися більше інформації про Програму Подвійних дипломів можна у відділі міжнародних зв’язків або у науковому відділі.


Окрім цього, за підтримки міністерства культури Польщі та посольства Польщі в Україні працівниками відділу рідкісної книги наукової бібліотеки ТНПУ ім.В.Гнатюка та помічником ректора АЯД Кшиштофом Чайковським розпочато підготовку виставки рідкісної польської книги у нашому університеті. 


Мар’яна Підодвірна





До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси