Студенти факультету мистецтв завітали у будинок для людей похилого віку


 Студенти факультету мистецтв 

завітали із «Хресною Дорогою» 

у будинок  для людей похилого віку


27 квітня студенти факультету мистецтв завітали із «Хресною Дорогою» у будинок для людей похилого віку святої Марти (с. Петрики), яким опікуються сестри Згромадження Воплоченого Слова.


«Хресна Дорога» була поставлена з метою спільної молитви бабусь, котрі за станом свого здоров’я не можуть бувати на таких богослужіннях.


Читцями були Марія Івашків, Дарія Смачило, Ігор Непіп. Усе дійство супроводжувалося духовними піснями («Припадаю до Тебе, мій Христе», «Маріє гляди», «Голгофа», «Коли на волю проситься сльоза», «Під хрест Твій стаю», «Як ніжна лань», «Страдальна Мати», «Хай буде воля Твоя» і ін.) , під супровід бандури, скрипки, гітари, які виконували Христина Білик, Марія Чубара, Дарія Смачило, Артур Кісельов.


Завершальною стала пісня «Я піду за Христом, моя мамо».


На кінець, настоятелька, сестра Марія Непорочна висловила вдячність студентам, адже, на її думку, зараз дуже важливим для молоді є бути близькими до Бога, вміти не тільки радіти з Христом, а й з Ним співстраждати.

Ми, студенти, теж раді тим, що мали змогу молитися, у такий спосіб, разом із бабусями, сестрами та по-особливому переживати цей Страсний тиждень, який закінчиться Воскресінням Христа!



Студентка групи мм-31
Христина Білик
















До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси