У ТНПУ ім. В. Гнатюка відбувся  конкурс художньої самодіяльності  «Шукаємо таланти»

У ТНПУ ім. В. Гнатюка відбувся
конкурс художньої самодіяльності
«Шукаємо таланти»

6 жовтня 2015 року в актовій залі нашого вишу відбувся конкурс художньої самодіяльності «Шукаємо таланти», який проводиться щорічно з метою виявлення та підтримки обдарованої молоді. Конкурс традиційно проходив в один етап і в ньому взяли участь 50 студентів. Учасники тішили глядачів українськими піснями, запальними танцями, художнім читанням, авторською поезією, інструментальним виконавством та гумором. За конкурсантами слідкувало журі: в.о.начальника відділу у справах молоді Надія Василівна Раківська, концертмейстер, викладач кафедри музикознавства та методики музичного мистецтва Олена Ярославівна Буркацька та голова Студентської ради Ірина Анатоліївна Мухіна.

Тож результати конкурсу «Шукаємо таланти» такі:

«Вокал»: І місце – Софія Піган (ФВ-12) та Юлія Майданюк (ІПП, СП-41), ІІ місце розділили Уляна Шерстій (ММ-21), Анастасія Бабина (ПО-22) та Христина Галайко (М-52 фіз.-мат.), ІІІ місце – Вероніка Чайківська (УФ-12 ФФЖ), Тетяна Скиба (ФФЖ, ЖУР-2).

«Авторська поезія»: І місце  Надія Німець (РФ-3 ФФЖ) та Ірина Павко (УФ-21 ФФЖ), ІІ місце – Ганна Леськів (ІС-41), ІІІ місце – Вероніка Чайківська (УФ-12 ФФЖ).

«Художнє читання»: І місце – Карина Хичій (УФ-21 ФФЖ), ІІ місце – Олена Ковтун (ФВ), ІІІ місце –  Юлія Ільницька (ПО-23 ІПП) та Уляна Шерстій (ММ-21).

«Інструментальне виконавство»: І місце – Христина Луцик (ФЖЖ, жур-1), ІІ місце – Олександр Мартинюк (ТО-11) та Микола Гетьман (ПП-11)

Також за участь у конкурсі отримали грамоти Ірина Лучка (ПА-26), Ольга Загородна(ХІТ-12) у номінації «Вокал», Іван Онисько (ІС-21), Михальська Юлія і Дзюба Юлія (ФВ)  у номінації «Танцюють всі!».

Конкурс художньої самодіяльності пройшов у дружній атмосфері. Глядачі доброзичливо зустрічали кожного з учасників, а ті в свою чергу дарували залу щирість, тепло та позитивні емоції. Бажаємо всім студентам надалі розвиватися та брати активну участь у творчому житті університету, а тим, хто ще вагається  набратися сміливості та розкривати свої таланти.

Мар’яна Підодвірна















 


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси