В ТНПУ ім.В.Гнатюка відбулася осіння творча зустріч

В ТНПУ ім.В.Гнатюка 

відбулася осіння творча зустріч


Студентські роки – це найкраща пора у житті кожної людини. Під час навчання в університеті викладачі допомагають нам сформувати життєві пріоритети, визначити моральні орієнтири.


«Спілкування із творчим, духовним та національним авторитетом» – ось як по-іншому можна назвати зустріч із Лесею Іванівною Романчук– письменницею, членом Наіоналної спілки письменників Ураїни, українським лікарем, викладачем, кандидатом медичних наук, доцентом.


Обдарована людина розуміється у всьому – це справді так, адже Леся Іванівна не лише хороший фахівець, автор низки підручників, шести збірок поезій, кількох романів, але й активний громадсько-політичний діяч, учасниця Революції гідності в Тернополі.


Під час зустрічі поетеса розповіла чимало цікавого із життя своєї патріотичної родини, озвучила філософські роздуми про духовність нації, роль української молоді в утвердженні національної ідеї, читала прекрасні вірші, а головне – налаштовувала дивитися на світ оптимістично, не вводити себе в оману, вірити у краще майбуття, наповнювати повсякдення радістю і теплом.


«Впадати у розпач і зневіру – великий гріх, – резюмувала Леся Романчук. – Учитель, лікар повинен йти до людей зі світлом і добром».


Від усього студентства висловлюємо подяку організаторам свята за змістовну творчу зустріч, а шановній Лесі Іванівні бажаємо здоров’я, кохання і творчого довголіття.


Cтудентака 5 курсу
факультету філології і журналістики 
Шмира Олеся 






До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси