Журналісти ТНПУ ім.В.Гнатюка - призери конкурсу студентських наукових робіт


Журналісти ТНПУ ім.В.Гнатюка - призери

конкурсу студентських наукових робіт


В грудні 2015 р. у м. Львів на базі Української академії друкарства відбувся відкритий конкурс студентських наукових робіт «Молодь і поліграфія», який ставив за мету активізувати студентську наукову роботу у вищих навчальних закладах видавничо-поліграфічного профілю, виявити обдарованих студентів для залучення їх до подальшої наукової роботи.


У конкурсі взяли участь студентки спеціальності «Журналістика» факультету філології і журналістики Соломія Бурдаш та Наталя Хома. Приємно відзначити, що за рішенням членів журі обидві роботи, представлені на конкурсі, отримали високе визнання. 


Дипломом ІІ ступеня нагороджена студентка Наталя Хома за роботу «Глянцеві журнали на видавничому ринку України (науковий керівник – викладач кафедри журналістики, кандидат наук із соціальних комунікацій Решетуха Т. В.)










Дипломом III ступеня відзначена студентка Соломія Бурдаш за роботу «Вихідні відомості видань: вимоги стандартів та видавничі реалії» (науковий керівник – викладач кафедри журналістики, кандидат технічних наук Йордан Г. М.).

 
  


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси