Студенти-історики ТНПУ ім.В.Гнатюка стали переможцями у Всеукраїнському турнірі з історії


Студенти-історики ТНПУ ім.В.Гнатюка

стали переможцями 

у Всеукраїнському турнірі з історії


 7 - 11 листопада в Київському університеті ім. Грінченка відбувся V Всеукраїнський турнір з історії,  в якому взяли участь і посіли ІІІ місце студенти нашого історичного факультету: Безпалько Богдан, Гавур Віталій, Тимчак Павло. 


Підготовкою зазначених студентів займалися Секо Ярослав Петрович та Прийдун Степан Васильович. Найперше варто відзначити хорошу підготовку до турніру організаторами, адже по прибутті команди в 6:00  їх зустрів тютор, який допомагав протягом трьох днів. 


Загалом участь у турнірі взяли 24 університети з усієї України. Незважаючи на відчайдушну боротьбу  безпосередньо під час змагань, команди надзвичайно ввічливо ставилися до своїх опонентів, та й взагалі панувала дружня обстановка. Конкурсантам забезпечувалися безоплатний сніданок, обід та вечеря. У вільний час можна було ознайомитися з культурними пам’ятками Києва. 


Всі три дні характеризуються надзвичайними емоціями дружнього змагання та знайомств з новими людьми. У  фінальний третій день відбулось нагородження всіх команд, виступили видатні науковці в галузі історії, які були суддями турніру. Після повернення в Тернопіль студенти змогли поділитися своїми яскравими емоціями та набутим досвідом. Їх радо зустрів ввесь колектив історичного факультету,  вітаючи з досягненням.


Безпалько Богдан: 


- Надзвичайно вдячний за таку чудову можливість нашому історичному факультету і безпосередньо декану Міську Володимиру Володимировичу, який завжди нас підтримував. Також хочу подякувати Секу Ярославу та Прийдуну Степану, вони готували нас до змагання і були духовно з нами напротязі трьох днів. Також всім друзям, які в Києві вболівали за нас та допомагали. Загалом, турнір подарував нам нових товаришів, надзвичайно велику кількість яскравих емоцій та неоціненний досвід.


Тимчак Павло: 


- Дякую всім за підтримку. Турнір виявився для нас неймовірною можливістю набратися досвіду завдяки змаганню. Емоції, які ми відчули, завжди залишаться в нашому серці. Надзвичайно приємно було після повернення зустріти весь викладацький колектив, який нас привітав, а крім того, декан історичного факультету Місько Володимир Володимирович подарував всім учасникам та нашим наставникам Секу Я. П. та Прийдуну С. В. книги про наш рідний Тернопіль.


Віталій Гавур:


- Це було круто, хоча і дуже важко, адже рівень учасників був надзвичайно високим. Окрема подяка організаторам турніру - все пройшло на високому професійному рівні. Ми отримали багато позитивних емоцій та вражень, познайомились із цікавими людьми та здобули цінний досвід ведення дискусій!

 

Богдан Безпалько




До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси