Учні "Української гімназії" провели один день у ТНПУ

Учні "Української гімназії" провели один день у ТНПУ


10 квітня 2024 року учні Тернопільського академічного ліцею "Українська гімназія" ім. І. Франка відвідали Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка. Під час заходу відбулися різноманітні тематичні зустрічі.


Зустріч з адміністрацією університету була теплою і дружньою, пройшла в атмосфері взаєморозуміння та зацікавленості. Під час зустрічі перший проректор Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Надія Дробик захоплено розповіла про організаційні питання університету, поділилася своїм досвідом та відповіла на всі запитання учнів, чітко та доступно розкривши структуру та можливості закладу, Надія Дробик створила повніше уявлення для майбутніх студентів про особливості навчання в університеті. 

Далі, розділившись на групи, гості вишу брали участь у тренінгових заняттях та інтерактивних зустрічах, що включали в себе важливі та актуальні теми та інтелектуальні ігри. 


Тренінгове заняття з психології лідерства "Я – лідер" від доцента Зоряни Адамської допомогло учням розвинути навички лідерства та співпраці в групі.  

Вивчення геологічної будови Тернопільського Придністров'я за участю доцентів Богдана Гавришка та Петра Дем'янчука дозволило учням поглибити свої знання про місцеву геологію.

Координатором від кафедри географії та методики її навчання була професор Леся Заставецька.


Кава-брейк + тематична локація "Географія твого прізвища" доцентів Наталії Таранової та викладача Оксани Семеген викликали особливий інтерес учнів. Під час цієї зустрічі вони розглянули цікаву тему, пов'язану з походженням своїх прізвищ. Такий підхід стимулював учнів задуматися над історією своєї родини та культурним спадком, який вони несуть.

Інтерактивна інтелектуальна гра "НотаЄнота" під керівництвом доцента Наталії Міщук сприяла розвитку креативності та логічного мислення учнів.


Координатор зустрічі, керівник навчально-наукового центру організації освітнього процесу ТНПУ Ганна Чайковська відзначила позитивні враження і зацікавлення з боку гостей, сподіваючись, що учасники “Дня університету” отримали достатньо інформації, щоб розглянути ТНПУ як майбутнє місце для навчання. Вірить, що освітні програми, підходи до навчання та атмосфера стануть привабливими для майбутніх абітурієнтів, які бажають отримати якісну освіту та професійно розвиватися. 



Провідний фахівець зі зв'язків із громадськістю 

ректорату ТНПУ Оксана Чмиленко

Фото - Олександр Петлюк








До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси