Студенти ТНПУ презентували дизайн-проєкти в межах лабораторії «Inf.GameStudio» (ФОТО)

Студенти ТНПУ презентували 

дизайн-проєкти в межах лабораторії 

«Inf.GameStudio»


16 квітня 2024 року на фізико-математичному факультеті відбулася зустріч викладачів кафедри інформатики та методики її навчання, декана фізико-математичного факультету та стейкхолдера із студентами ОПП «Інженерія ігрових проєктів».

Під час зустрічі студенти групи ІІП-26 майстерно продемонстрували розроблені дизайн-проєкти в рамках вивчення навчальної дисципліни «Основи web-дизайну», автор к. п. н, доц. кафедри інформатики та методики її навчання Карабін Оксана Йосифівна.

За традицією студенти спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» у лабораторії «Inf.GameStudio» розробили проєкти з web-дизану. У своїх проєктах студенти (Бровчук Крістіан, Пузич Артур) розробили стратегію, графічний дизайн комп’ютерної ігри та героїв-персонажів. Відповідно до розробки здобувачами освіти було створено графічний дизайн сайту із розробленої комп’ютерної гри. 

Захист дизайн проєктів
Захист дизайн проєктів
   
Розробка дизайну інтернет магазину комп'ютерних ігор
Розробка дизайну інтернет-магазину комп'ютерних ігор

Представлення асортименту комп'ютерних ігор в інтернет магазині
Представлення асортименту комп'ютерних ігор в інтернет-магазині

Графічна розробка локацій комп'ютерної гри
Графічна розробка локацій комп'ютерної гри

Графічна розробка героїв комп'ютерної гри
Графічна розробка героїв комп'ютерної гри

Також студентами (Воропай Ігор, Гаврилюк Андрій, Хитрук Назар) було розроблено графічний дизайн та спроєктовано сайт інтернет-магазину з розпродажі комп’ютерних ігор відповідно до реалізації освітньо-професійної програми на розвиток програмних та спеціальних компетентностей та досягнення запланованих програмних результатів навчання.

На презентації студентських проєктів у творчій та невимушеній атмосфері відбулося спілкування студентів із стейкхолдером, викладачами кафедри інформатики та методики її навчання та деканом фізико-математичного факультету Громяком М.І., який поділився власними враженнями та запропонував цікаві ідеї для нових студентських проєктів.

Завідувач кафедри інформатики та методики її навчання Генсерук Г.Р. відмітила фундаментальну і практичну підготовленість студентів з основ web-дизайну, творчу здатність виконувати професійні завдання інноваційного характеру з використанням елементів штучного інтелекту та критичного осмислення проєктування дизайну web-сайтів в галузі інформаційних технологій.


Велика подяка стейкхолдеру ОПП «Середня освіта (Інформатика, математика, основи STEM-навчання)» методисту, завідувачу центру інформатики, інформаційно-комунікаційних технологій і дистанційної освіти Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти Кривокульському Любомиру Євстахійовичу за підтримку та співпрацю!


У добрий час та на звершення наукових здобутків!



Доцент Карабін О. Й.


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси