Круглий стіл в ТНПУ: обговорення освітніх пріоритетів

Круглий стіл в ТНПУ:

обговорення освітніх пріоритетів



Фестиваль професій “Гостини в ТНПУ” згуртував директорів шкіл, ліцеїв, гімназій та коледжів міста та області за Круглим столом. Зустріч пройшла у невимушеній, щирій атмосфері. У ній взяли участь керівниця управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ольги Похиляк, директор Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу Галина Литвинюк, директор Галицького коледжу імені Вʼячеслава Чорновола Марія Баб’юк, керівники закладів загальної середньої та фахової передвищої, професійної освіти спільно з представниками адміністрації університету, деканами факультетів.  За модерування ректора ТНПУ Богдана Буяка обговорили освітні проблеми різних рівнів в умовах воєнного часу та шляхи подальшого розвитку освіти в регіоні.  

 

Відрадно, що очільники закладів освіти відзначили ефективність співпраці між школами і ТНПУ у форматі "День в університеті", функціонування заочної природничої академії тощо.


Учасники висловили сподівання на мережеву форму співпраці та її активізацію; наголошували на важливості взаємовигідної комунікації між закладами різних рівнів. 

Значну увагу приділили необхідності стимулювання та заохочення молодих педагогів, підвищення їх мотивації та професійного зростання. 

 

Резюмуючи, ректор ТНПУ Богдан Буяк наголосив, що зустріч у такому форматі є вимогою сьогодення, дозволяє почути всіх, знайти шляхи вирішення актуальних питань. Запросив усіх присутніх на “День кар'єри, щоб і надалі продовжувати тісну співпрацю.  Подякувавши очільникам закладів освіти за щиру атмосферу, висловив готовність обговорювати нові проекти, щоб жити і працювати заради процвітання України.


Провідний фахівець зі зв'язків із громадськістю ректорату ТНПУ Оксана Чмиленко 






До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси