Викладачі ТНПУ успішно закінчили курси англійської мови при університеті  (ФОТО)

Викладачі ТНПУ 


успішно закінчили курси 


англійської мови при університеті




Англійську мову часто називають мовою міжнародної комунікації, через те, що майже все людство на планеті спілкується нею. Володіння іноземною мовою завжди стане у нагоді сучасному викладачу, по-перше: для спілкування із закордонними колегами під час участі у міжнародних конференціях, підвищеннях кваліфікації та поїздках за кордон; по-друге: необхідність читати англійською мовою професійну літературу та наукові видання тощо. 


Курси з вивчення англійської мови в Тернопільському національному педагогічному університеті імені В.Гнатюка тривали чотири місяці. Це був великий проєкт, який залучив багато викладачів університету, подарував знання і гарний досвід.


Висловлюємо подяку факультету іноземних мов та його декану доц. Кебало М. С. за організацію навчання для колег університету. 
  
На факультеті іноземних мов ТНПУ
На факультеті іноземних мов ТНПУ

Обговорюємо завдання на канікули Обговорюємо завдання на канікули

Особлива подяка, від моєї групи, доценту кафедри іноземних мов Наталії Закордонець за професіоналізм, вміння цікаво і легко подавати матеріал, навіть дуже хитромудрі мовні звороти, фразові дієслова та ідіоми. Наші заняття проходили «на одному диханні».
   
Спільна світлина на згадку
Спільна світлина на згадку

Дякуємо за вашу працю і терпіння. 

З вірою в Перемогу України. 



Доц. Наталія Москалюк


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси