На хіміко-біологічному факультеті ТНПУ триває профорієнтаійна робота (ФОТО)

На хіміко-біологічному факультеті ТНПУ
 
триває профорієнтаійна робота



На хіміко-біологічному факультеті активно продовжується профорієнтаційна робота, яка є важливим етапом у житті кожної молодої людини для її правильного вибору професії та ефективної самореалізації в майбутньому.

Цього тижня декан, проф. Боднар Оксана та викладачі завідувач лабораторії морфології та систематики рослин, асистент кафедри ботаніки та зоології Яворівський Руслан Любомирович і кандидат хімічних наук, доцент кафедри хімії та методики її навчання Симчак Руслан Васильович відвідали Приватний фаховий навчальний заклад ««Медичний коледж» м.Тернополя.
   
Спільне фото викладачів університету і коледжу
Спільне фото викладачів університету і коледжу

Студентки коледжу
Студентки коледжу

Зазначимо, що випускники та випускниці цього коледжу уже багато років поспіль стають кращими студентами нашого факультету та завершують повний цикл вищої освіти, успішно здобуваючи не лише ступінь бакалавра, а й магістра.

Робоча група зустрілася зі студентами спеціальностей 223 Медсестринство, 226 Фармація, промислова фармація та 221 Стоматологія. Потенційні абітурієнти отримали вичерпну інформацію щодо можливостей та правил вступу на факультет за скороченим терміном навчання на базі освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» (денна та заочна форми навчання), перспектив подальшого навчання у магістратурі, працевлаштування тощо.


Бесіда з медсестрами
Бесіда з медсестрами

Бесіда з фармацевтами
Бесіда з фармацевтами

У кабінеті медичної ботаніки
У кабінеті медичної ботаніки

Зустріч традиційно проходила у дружній та доброзичливій атмосфері. Особливу зацікавленість у студентів коледжу викликали запитання щодо спеціальностей, на яких вони можуть навчатися, стипендіального фонду та його розподілу, умов проживання у гуртожитку, питань організації студентського дозвілля на факультеті та навчальних і виробничих практик. Висловлюємо щиру подяку завідувачці методичного кабінету Тимків Лесі Пилипівні та завідувачці навчальної частини Петрушці Світлані Богданівні за багаторічну співпрацю, сприяння та підтримку, а також за чудову ідею та організацію і допомогу у проведенні цього цікавого й корисного заходу.

Сподіваємося, що уже скоро наш рідний хіміко-біологічний факультет поповниться новими хорошими студентами, котрі продовжать славні традиції факультету та університету, бо ми таки Найкращі! 

Проф. Боднар Оксана


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси