Засідання ректорату ТНПУ: вступна кампанія 2024 року

Засідання ректорату ТНПУ: вступна кампанія 2024 року 

Однією з основних тем для обговорення на засіданні ректорату були особливості вступної кампанії у 2024 році. Відповідальний секретар приймальної комісії Юрій Древніцький підкреслив, що цього року студентам доведеться зіткнутися з певними викликами, та нововведеннями під час проведення вступної кампанії. 

Серед ключових новацій вступу – удосконалення персональних кабінетів вступників, обов'язковість подання двох типів заяв та спрощення процедури реєстрації документів про попередню освіту. НМТ стає обов'язковим компонентом вступу за винятком пільгових категорій.

Під час вступної кампанії 2024 року можна скористатися результатами НМТ та ЗНО 2022-2023 років.

У цьому році не передбачено квот, середнього бала чи сільського коефіцієнта.

Також звертається увага на нові правила для іноземців, які вступають на акредитовані освітні програми.

Загалом 2024 рік відзначається важливими змінами у сфері вищої освіти, які вимагають уважного та обґрунтованого підходу від усіх учасників процесу вступу.


Серед інших питань члени ректорату обговорили також підготовку та затвердження освітніх програм і навчальних планів для розгляду на Вченій раді у травні. 

Було підсумовано результати діяльності Волонтерського центру ТНПУ.  Добровільними внесками, враховуючи заяви на відрахування коштів із заробітної плати, а також на ярмарках, приурочених до Дня університету та “Гостин університету”, зібрали 150 тисяч гривень для ЗСУ.  

Перший проректор ТНПУ Надія Дробик висловила вдячність за організацію згаданих заходів на належному рівні та наголосила на звітності щодо використання благодійних внесків. Підсумовуючи робочий тиждень, подякувала організаторам за проведення чотирьох міжнародних наукових конференцій, Центру професійного розвитку та лідерства серію проведених тренінгів та за злагоджену роботу у колективі.


Провідний фахівець зі зв'язків із громадськістю 

ректорату ТНПУ Оксана Чмиленко 

 



До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси