Яким може бути навчання за межами університету: студенти-журналісти ТНПУ завітали до Теребовлі (ФОТО) 18.10.2023 Яким може бути навчання за межами університету: студенти-журналісти ТНПУ завітали до Теребовлі (ФОТО)
Родзинкою поїздки в Теребовлю стала зустріч із засновницею «Медіацентру» Ілоною Козар, випускницею ТНПУ. Вона розповіла про свій шлях у журналістиці...

Студентка ТНПУ імені В. Гнатюка - бронзова призерка міжнародного турніру з боксу (ФОТО) 18.10.2023 Студентка ТНПУ імені В. Гнатюка - бронзова призерка міжнародного турніру з боксу (ФОТО)
Наразі Каріна Вовк готується до чемпіонату України, що відбудеться у листопаді і є відбірковим на участь у літніх Олімпійських іграх, які наступного року пройдуть у Парижі...

Навчальна екскурсія для студентів спеціальності 103 Науки про Землю (Ґрунтознавство, експертна оцінка земель та територіальне планування) ТНПУ (ФОТО) 18.10.2023 Навчальна екскурсія для студентів спеціальності 103 Науки про Землю (Ґрунтознавство, експертна оцінка земель та територіальне планування) ТНПУ (ФОТО)
Метою цієї екскурсії було ознайомлення студентів з цікавими природними та антропогенними об’єктами міста Тернополя, переважно в околицях університету...

Семінар-практикум від стейкголдерів  для здобувачів-аналітиків ТНПУ (ФОТО) 18.10.2023 Семінар-практикум від стейкголдерів для здобувачів-аналітиків ТНПУ (ФОТО)
Стейкголдери провели для студентів семінар-практикум з організації аналітичних опитувань та інтерв’ювання...

Факультет філології і журналістики ТНПУ мандрує (ФОТО) 18.10.2023 Факультет філології і журналістики ТНПУ мандрує (ФОТО)
Відвідини Карпат для студентів та викладачів факультету філології і журналістики є вже доброю традицією, тож нещодавно, 14-15 жовтня, вкотре ми завітали у цей мальовничий край...

Всеукраїнська студентська конференція «Нові тенденції у перекладознавстві, філології та лінгводидактиці у контексті глобалізаційних процесів» на факультеті іноземних мов ТНПУ (ФОТО) 18.10.2023 Всеукраїнська студентська конференція «Нові тенденції у перекладознавстві, філології та лінгводидактиці у контексті глобалізаційних процесів» на факультеті іноземних мов ТНПУ (ФОТО)
Студенти мали змогу обговорити актуальні проблеми, поспілкуватись з колегами...

“Шлях поколінь”: кожен квиток — донат на ЗСУ 18.10.2023 “Шлях поколінь”: кожен квиток — донат на ЗСУ

Колективи ТНПУ та Тернопільського академічного ліцею "Генезис" організували спільний перегляд фільму випускника нашого вишу, продюсера, режисера, журналіста та письменника Михайла Ухмана “Шлях поколінь”. 

 

Вільні. Незламні. Вдячні ЗСУ! 17.10.2023 Вільні. Незламні. Вдячні ЗСУ!

17 жовтня 2023 року колектив Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка відзначив День українського студента. З його нагоди працівники відділу у справах молоді організували мистецький захід під гаслом «Вільні. Незламні. Вдячні ЗСУ». 

На хіміко-біологічному факультеті ТНПУ відбудеться майстер-клас Вікторії БАК 17.10.2023 На хіміко-біологічному факультеті ТНПУ відбудеться майстер-клас Вікторії БАК
В рамках Програми професійного розвитку викладачів 24 жовтня 2023 р. о.15 год. на хіміко-біологічному факультеті в онлайн-форматі буде проводитись майстер-клас Вікторії БАК.

ТНПУ запрошує на Міжнародну науково-практичну конференцію "Аксіопсихологічні вектори розвитку сучасної освіти" (ПРОГРАМА) 17.10.2023 ТНПУ запрошує на Міжнародну науково-практичну конференцію "Аксіопсихологічні вектори розвитку сучасної освіти" (ПРОГРАМА)
З нагоди 25-річчя кафедри психології розвитку та консультування Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка щиро запрошуємо Вас на Міжнародну науково-практичну конференцію...

У STEM-центрі ТНПУ провели майстер-клас "STEM-технології» для всіх" (ФОТО) 17.10.2023 У STEM-центрі ТНПУ провели майстер-клас "STEM-технології» для всіх" (ФОТО)
Учасниками майстерки стали учні та учителі Заліщицької державної гімназії м.Заліщики Заліщицької міської ради Тернопільської області. Захід організували і провели керівник STEM-центру Надія Балик, студенти та магістранти...

ТНПУ представлений на Форумі IP&I management: Як комерціалізувати свій інноваційний продукт та заробляти? 16.10.2023 ТНПУ представлений на Форумі IP&I management: Як комерціалізувати свій інноваційний продукт та заробляти?
Учасники проєкту отримали практичні поради від провідних фахівців ІР галузі у сфері захисту прав інтелектуальної власності та ефективної комерціалізації розробок...

Увага! Реєстрацію на Крайовий форум освітян «Освіта – енергія майбутнього» продовжено! 16.10.2023 Увага! Реєстрацію на Крайовий форум освітян «Освіта – енергія майбутнього» продовжено!
Час реєстрації продовжено, заявки на участь приймаються до 14:00 години 17 жовтня!..


Новини 1028 - 1040 из 9985
Початок | Минула | 78 79 80 81 82 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси