Студенти Ж-44 ТНПУ презентували результати залікові роботи з дисципліни «Спеціалізація: інтернет, телебачення» (ФОТО) 15.11.2023 Студенти Ж-44 ТНПУ презентували результати залікові роботи з дисципліни «Спеціалізація: інтернет, телебачення» (ФОТО)
Відбулася презентація мультимедійних продуктів «Подорожні історії» та обговорення результатів неформальної освіти...

На хіміко-біологічному факультеті ТНПУ провели круглий стіл: Каховська ГЕС. Екоцид! (ФОТО) 15.11.2023 На хіміко-біологічному факультеті ТНПУ провели круглий стіл: Каховська ГЕС. Екоцид! (ФОТО)
По завершенні круглого столу між учасниками виникла дискусія з приводу відновлення Каховської ГЕС після Перемоги України: не відновлювати, частково відновлювати, або ж повністю відновлювати задля соціально-економічного блага...

Проф.ТНПУ Я.П.Кодлюк на ІІІ Всеукраїнських педагогічних читаннях   пам’яті О.Я.Савченко (ФОТО) 15.11.2023 Проф.ТНПУ Я.П.Кодлюк на ІІІ Всеукраїнських педагогічних читаннях пам’яті О.Я.Савченко (ФОТО)
Доповідь на тему «Ціннісні орієнтири дидактичної системи академіка Олександри Савченко» презентувала в онлайн-форматі доктор педагогічних наук, професор нашого університету Кодлюк Ярослава Петрівна...

Колеги-археологи із Польщі знову прибули в ТНПУ з подарунками! (ФОТО) 15.11.2023 Колеги-археологи із Польщі знову прибули в ТНПУ з подарунками! (ФОТО)
Польські друзі на цей раз  привезли дефібрилятори (апарати, які «запускають» серце, що зупинилось),  кровоспинні пов’язки для ЗСУ, подарунки на Миколая для дітей-сиріт із деокупованих територій та ін...

Нехай не гасне світ науки:  у ТНПУ відбулась Всеукраїнська наукова конференція магістрантів (ФОТО) 15.11.2023 Нехай не гасне світ науки: у ТНПУ відбулась Всеукраїнська наукова конференція магістрантів (ФОТО)
Дуже важливо, що цьогоріч учасниками конференції є не лише магістранти ТНПУ, але й молоді дослідники з різних куточків України».

Студентство факультету педагогіки і психології ТНПУ вивчало досвід захисту та підтримки дітей за моделлю «Барнахус» (ФОТО) 14.11.2023 Студентство факультету педагогіки і психології ТНПУ вивчало досвід захисту та підтримки дітей за моделлю «Барнахус» (ФОТО)
Студентки ознайомилися із досвідом захисту дітей із використанням моделі «Барнахус» – однієї із найкращих апробованих у світі моделей міжвідомчої співпраці в інтересах дітей...

Академічна мобільність з Університетом Яна Длугоша в Ченстохові (Республіка Польща) 14.11.2023 Академічна мобільність з Університетом Яна Длугоша в Ченстохові (Республіка Польща)
Оголошується черговий прийом заявок на 3-місячне стажування в Університеті Яна Длугоша в Ченстохові (UJD) на літній семестр 2023/24 н. р...

Запрошуємо всіх охочих на пресконференцію «Українській молоді – європейську книгу» 14.11.2023 Запрошуємо всіх охочих на пресконференцію «Українській молоді – європейську книгу»
16 листопада о 12:45 в освітньому хабі університету відбудеться пресконференція під гаслом «Українській молоді – європейську книгу!».

Діалектологічне свято «Мова – серцебиття нації» на факультеті філології і журналістики ТНПУ (ФОТО) 14.11.2023 Діалектологічне свято «Мова – серцебиття нації» на факультеті філології і журналістики ТНПУ (ФОТО)
Діалектизми – самоцвіти мови, тому ми повинні зберегти їх для нащадків як найбільше добро нашого народу. Той, хто себе шанує, повинен зробити все, щоб його мовне довкілля не пропало...

Теплі моменти початку практики студентів ФПП ТНПУ (ФОТО) 14.11.2023 Теплі моменти початку практики студентів ФПП ТНПУ (ФОТО)
Сьогодні гостинно прийняли студентів керівництво та вихователі ЗДО (ясла-садок) №12 м. Тернопіль. Усмішки дітей та доброзичливі поради педагогів – безцінний подарунок у перший день практики...

Відбулася відкрита лекція професора ТНПУ Мирослава Сивого на тему «Докембрійський етап розвитку Землі» (ФОТО) 13.11.2023 Відбулася відкрита лекція професора ТНПУ Мирослава Сивого на тему «Докембрійський етап розвитку Землі» (ФОТО)
Науковий стиль викладу матеріалу, цікаві геологічні факти, оригінальна манера спілкування, гумор та живий діалог із аудиторією  – такими запам’ятаються лекції професора Мирослава Сивого студентам...  

Вітаємо Мартинюк Вікторію Валентинівну  з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня  доктора філософії зі спеціальності 091 «Біологія» 13.11.2023 Вітаємо Мартинюк Вікторію Валентинівну з успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності 091 «Біологія»

10 листопада 2023 року в ТНПУ відбулося засідання. На порядку денному – захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії зі спеціальності 091 «Біологія».

Запрошуємо на презентацію програми Zavtra.UA від її дворазової стипендіантки, випускниці ТНПУ 13.11.2023 Запрошуємо на презентацію програми Zavtra.UA від її дворазової стипендіантки, випускниці ТНПУ
Зустріч із прем'єр-міністром Британії Тоні Блером змотивувала мене вивчити англійську настільки добре, щоб вже ніколи не слухати промови закордонних гостей із синхронним перекладачем...


Новини 911 - 923 из 10053
Початок | Минула | 69 70 71 72 73 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси