Аспірантка факультету мистецтв ТНПУ презентує авторську пісню  (ВІДЕО) 06.09.2023 Аспірантка факультету мистецтв ТНПУ презентує авторську пісню (ВІДЕО)
Аспірантка факультету мистецтв та викладач вокалу кафедри музикознавства та методики музичного мистецтва 6 вересня 2023 року презентує авторську пісню «100 тисяч голосових». ..

Вітаємо новообраних деканів факультету фізичного виховання та   хіміко-біологічного факультету ТНПУ (ФОТО) 06.09.2023 Вітаємо новообраних деканів факультету фізичного виховання та хіміко-біологічного факультету ТНПУ (ФОТО)
Бажаємо деканам міцного здоров’я, стійкості та рішучості у прийнятті важливих рішень, яскравих ідей для реалізації творчих планів, а найголовніше – діяти на благо факультету, університету, студентства та колег....

ТНПУ запрошує тренерів дитячо-юнацьких спортивних шкіл підвищити кваліфікацію 05.09.2023 ТНПУ запрошує тренерів дитячо-юнацьких спортивних шкіл підвищити кваліфікацію
Факультет фізичного виховання ТНПУ запрошує тренерів дитячо-юнацьких спортивних шкіл пройти підвищення кваліфікації тренерів першої та другої категорії!...

Завдяки ТНПУ прапор НОК України замайорів над Чорногірським хребтом Українських Карпат (ФОТО) 05.09.2023 Завдяки ТНПУ прапор НОК України замайорів над Чорногірським хребтом Українських Карпат (ФОТО)
У першу суботу вересня 2023 р з нагоди дня знань в Україні прапор НОК України замайорів на трьох вершинах Чорногірського хребта Українських Карпат: горі «Вухатий камінь»  (1864 м.),горі «Смотрич» (1898 м.), горі Піп Іван Чорногорський (2028 м.)...

Магістрантка факультету мистецтв ТНПУ перемогла у творчому конкурсі в Празі (ФОТО) 05.09.2023 Магістрантка факультету мистецтв ТНПУ перемогла у творчому конкурсі в Празі (ФОТО)
Успішно починає навчальний рік магістрантка Мар'яна Черевик. Вона здобула перемогу в Міжнародному конкурсі «Вільні та Незалежні». Щиро вітаємо Мар'яну та її наставників, бажаємо натхнення та нових здобутків!..

ЗМІ про нас. Спортсменка із ТНПУ Марія Полянська здобула престижну нагороду на чемпіонаті світу (ВІДЕО) 04.09.2023 ЗМІ про нас. Спортсменка із ТНПУ Марія Полянська здобула престижну нагороду на чемпіонаті світу (ВІДЕО)
Марія здобула бронзу в окремій вправі присідання зі штангою — 160 кг, срібло у жимі лежачи — 95 кг та золото у становій тязі — 160 кг і в сумі трьох вправ з сумою 415 кг втретє стала чемпіонкою світу...

ЗМІ про нас. ТНПУ — найкращий педагогічний заклад в Україні: сьогодні першокурсників посвятили в студенти  (ВІДЕО) 04.09.2023 ЗМІ про нас. ТНПУ — найкращий педагогічний заклад в Україні: сьогодні першокурсників посвятили в студенти (ВІДЕО)
Першого вересня у стінах університету знову гамір та сміх — студенти повернулись з канікул. А свій перший крок у доросле життя зробили понад півтори тисячі першокурсників...

Академічна спільнота ТНПУ вітає з Днем знань і початком нового навчального року! 01.09.2023 Академічна спільнота ТНПУ вітає з Днем знань і початком нового навчального року!
Дякуючи ЗСУ, ми маємо змогу розпочати новий навчальний рік. Нехай він буде сповненим цікавих пошуків, досліджень, експериментів, важливих досягнень, корисних проєктів! І тільки добрих новин!..

Урочиста посвята абітурієнтів у студенти ТНПУ (ФОТО) 01.09.2023 Урочиста посвята абітурієнтів у студенти ТНПУ (ФОТО)
Приємною несподіванкою став візит на посвяту до першокурсників патрона університету - Володимира Гнатюка, у ролі якого виступив Євген Лацік...

Засідання Наглядової ради ТНПУ (ФОТО) 01.09.2023 Засідання Наглядової ради ТНПУ (ФОТО)
Щиро віримо, що члени Наглядової ради сприятимуть у реалізації освітньо-наукових проєктів Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка...

ТНПУ готовий до викладання пілотної дисципліни «Антикорупція і доброчесність»  (ФОТО) 01.09.2023 ТНПУ готовий до викладання пілотної дисципліни «Антикорупція і доброчесність» (ФОТО)
Для цього викладачі нещодавно пройшли відповідне навчання. ТНПУ представляв доцент історичного факультету Степан Васильович Прийдун...

В ТНПУ ім. В. Гнатюка відбулася зустріч тренерів з керівництвом Асоціації спортивної боротьби України (ФОТО) 01.09.2023 В ТНПУ ім. В. Гнатюка відбулася зустріч тренерів з керівництвом Асоціації спортивної боротьби України (ФОТО)
Уже кілька років поспіль спортивні школи і обласна федерація з вільної боротьби співпрацюють з університетом і за цей час, за підтримки ректора університету, юні борці мають змогу займатись у залі боротьби університету, проведено чимало цікавих навчальних та навчально-тренувальних занять з боротьби, низка змагань,..

Студентка ТНПУ імені В. Гнатюка – чемпіонка світу з пауерлфітингу! (ФОТО) 01.09.2023 Студентка ТНПУ імені В. Гнатюка – чемпіонка світу з пауерлфітингу! (ФОТО)
Вітаємо нашу студентку, бажаємо їй подальших успіхів у всьому. Щира вдячність мужнім воїнам ЗСУ за можливість працювати, виховувати здорову молодь і прославляти Україну на міжнародній арені!


Новини 1223 - 1235 из 9975
Початок | Минула | 93 94 95 96 97 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси